20 Ekim 2015 Salı

The Swimmers full izle 2014

The Swimmers filminin konusu son derece etkileyici ve aynı zamanda korkutucu bir hikayeyi ele almaktadır. Sitemizde yer alan The Swimmers izle seçenekleri sayesinde anında seyredebileceğiniz bu film korku ile dram türlerini barındırmaktadır.
Bu filmde Tan ile Perth oldukça yakın arkadaşlardır ve yüzme konusunda da birbirlerine rakiplerdir. Tan yüzme konusunda Perth’e göre daha başarılıdır ve bu durum da Perth’in Tan’i geçmek için daha fazla çalışmasına sebep olmaktadır. Ancak bütün bu çalışmalara rağmen Perth istediğini başaramaz. Bundan sonrasında da rekabete Tan’in kız arkadaşı Ice da dahil olur.
The Swimmers full izle seçeneği sayesinde kesintisiz biçimde seyredebileceğiniz bu filmde Ice ile Perth günden güne yakınlaşmaya başlar ve yaşanan bu yakınlaşma sonucunda ikili arasındaki ilişki Ice’ın hamile kalmasına kadar ilerler. Ice hamile olduğunu Perth’e söylediğinde çocuk paniğe kapılır ve Ice ise çareyi intihar olarak görür. Tan kız arkadaşının ölümü ile sarsılır ve buna neden olan kişiyi bulmak için harekete geçer. Amacı ise intikam almaktır. Sonunda ise acı gerçek ile yüzleşecektir. Sizler de bu etkileyici filmi hemen sitemizde bulunan The Swimmers hd izle seçenekleri ile seyredebilirsiniz.
Sizlere en kaliteli full hd film izleme imkanı sunarken yorum kısmına bir teşekkür bırakmayı ihmal etmeyiniz :)
fullhdfilmizlesin.com iyi seyirler diler.
http://fullhdfilmizlesin.com/the-swimmers-full-izle-2014.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder