22 Ekim 2015 Perşembe

SAUL’UN OĞLU – SON OF SAUL İZLE 2015

Saul’un Oğlu – Son of Saul konusu son derece dramatik bir hikayeyi bizlere yansıtmaktadır. Sitemiz üzerinde bulunuyor olan Saul’un Oğlu hd izle seçeneği sayesinde yüksek kalitede izleyebileceğiniz bu filmde Macar bir esir olan Saul Auslander’ın hikayesi konu edinilmiş durumdadır.
1944 yılında Auschwitz’de yer alan vahşet kampında geçen bu hikayede Saul öldürülmeden önce birkaç aylığına çalışması için üst yetkililer tarafından krematoryuma gönderilir.
Saul burada komando olarak görev alacaktır. Krematoryumun insanlık dışı işlerini yürütürken bir gün yakında yakılacak olan bir çocuğun cesedini görür. Saul’un Oğlu izle seçeneğiyle göz yaşları ile izleyeceğiniz filmde Saul çocuğun peşine düşer ve kampa yeni gelmiş olanların arasında kendi toprağından da birilerinin olduğundan şüphelenmeye başlar. Bir süre sonra Saul bu gördüğü çocuğun yakılmasına engel olmak ve onu geleneksel bir şekilde gömmek için tüyler ürpertici bir maceranın içerisine girecektir. Sizler de bu dramatik hikayeye ortak olmak ve filmi tamamen Türkçe şekilde izlemek için sitemizde yer alan Saul’un Oğlu türkçe dublaj izle seçeneğine tıklayabilirsiniz.
Sizlere en kaliteli full hd film izleme imkanı sunarken yorum kısmına bir teşekkür bırakmayı ihmal etmeyiniz :)
fullhdfilmizlesin.com iyi seyirler diler.
http://fullhdfilmizlesin.com/saulun-oglu-son-of-saul-izle-2015.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder