31 Ekim 2015 Cumartesi

BOND 24 – SPECTRA İZLE 2015

BOND 24-SPECTRA FİLMİNİN KONUSU
Şifrelerle dolu geçmişten gelen bir mesaj kafaları karıştırır. Bu mesaj Meksika’ya yolculuğa çıkarır oradan kötü bir suçlunun eski eşi olan Lucia Sciarra ile tanışacağı Roma’ya çıkar yolu James Bond’un orada da gizli bir toplantının içine sızan James Bond Spectra isimli bir örgütten haberdar olarak bu örgütün varlığını teşhir eder. Spectra isimli bu örgütün tüm gizli planları, kurduğu ağları ortaya çıkarmak için uğraşan James Bond’un yolu bu kez de bu planları çözmek için çok eski düşmanı olan Mr White’ın kızı olan Madeleine Swann ile bağlantı kurmaya çalışır. Moneypeeny ve Q’dan Madeleine Swann’a ulaşmak için yardım isteyen James Bond, Spectra örgütününe yakınlığı arttıkça Cristoph Waltz tarafından canlandırılan büyük düşmanı arasındaki şaşırtıcı bağı ortaya çıkacaktır. Bu merak ve heyecan içeren filmi sitemizden BOND 24-SPECTRA TÜRKÇE DUBLAJ İZLE linkiyle de izleyebilirsiniz.
BOND 24-SPECTRA KADROSU
Sam Mendes’in yönetmen koltuğunda oturduğu Spectra filminin başrollerinde yine Daniel Craig ve Monica Bellucci olmakla birlikte oyuncular arasında Ralph Fiennes, Ben Whishaw ve Christoph Waltz gibi oyuncular yer almaktadır. Yine tadını hissettirecek bir macera aksiyon casusluk dalında kalite bir film ile karşı karşıyayız. Sevilen film arşivlerinde yerine alacak bir film daha geliyor. Seri filmlerin en çok kendinden söz ettiren casusluk konusundan beslenip bu konuyu filmin içinde güzelce harmanlayabilen bir film geliyor. Heyecan içinde merak edilen ve bir an önce de izlenmek istenen bu film 6 Kasım’da beyazperdeye yansıyacak. Siyemizden de BOND 24-SPECTRA HD İZLE özelliği ile kolaylıkla zahmetsiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
6 KASIM’DA DOLLU DİZGİN AKSİYON BOND 24
6 kasım’da vizyona girecek olan yeni James Bond filmi birçok kesime hitap ediyor. İçinde aşk aksiyon ve macerayı içinde barındıran bu film geniş bir kitleye seslenebilmektedir. İzlenmeye ve arşivlenmeye değer olan bu filmi kaçırmamalısınız. Ayrıca sitemizin size sağladığı BOND 24-SPECTRA İZLE özelliği ile de kolaylıkla bu filme ulaşığ izleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder