21 Ekim 2015 Çarşamba

GERÇEKLİK – RÉALİTÉ TÜRKÇE DUBLAJ İZLE 2014

Gerçeklik – Réalité filminin konusu son derece eğlenceli bir hikayeyi ele almaktadır. Sitemizde sizler için hazır durumda olan Gerçeklik izle seçenekleri sayesinde anında seyredebileceğiniz bu film komedi türünde yer alırken filmin yönetmenliğini de Quentin Dupieux üstlenmiştir.
Bu filmde bir Talk Show’da kameraman olarak çalışıyor olan Jason Tantra kafasında bir korku filmi senaryosu hazırlamıştır ve bu filmde rol alacak olan oyuncuların listesini hazırlamak için kolları sıvamıştır. Bu sırada filmin taslağını da film yapımcısı olarak çalışan Bob’a götürmüştür.
Ancak filmin çekilmesi için Bob’un bir şartı vardır. Jason’un bu filmde de kullanılmak üzere dünyanın en ürpertici, en acı ve en korkunç çığlığını kaydetmesi gerekmektedir. Gerçeklik türkçe dublaj izle olanağı sayesinde tamamını Türkçe olarak izleyebileceğiniz bu filmde rüya ile gerçeğin birbiriyle karıştığı bu süreçte Bob’un şartını yerine getirmek üzere çalışmaya başlar. İşin içine eski bir belgesel yapımcısı olan Zog da dahil olunca her şey çok daha eğlenceli bir hal alır. Sizler de bu eğlenceli filmi izlemek için hemen sitemizde bulunan Gerçeklik full izle seçeneğinden faydalanabilirsiniz.
Sizlere en kaliteli full hd film izleme imkanı sunarken yorum kısmına bir teşekkür bırakmayı ihmal etmeyiniz :)
fullhdfilmizlesin.com iyi seyirler diler.
http://fullhdfilmizlesin.com/gerceklik-realite-turkce-dublaj-izle-2014.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder