25 Ekim 2015 Pazar

PİXELSTÜRKÇE DUBLAJ HD İZLE 2015

Pixels filminin konusu alışık olmadığımız bilim kurgu ve komedi karışımı olan bir hikayeyi konu ediniyor. Sitemiz üzerinden bu ilginç ama etkileyici filmi izlemek için Pixels izle seçeneğine tıklamanız mümkün.
Filmde 1980li yıllarda unutulmaz figürler haline gelmiş olan Will Cooper, Sam Brenner, Eddie ‘Ateş Püskürten’ Plant ve Ludlow Lamansoff, atari salonlarında dünyayı binlerce kez kurtarmıştır ve şimdi de dünyayı ilk kez ve gerçekten de kurtarmak zorunda kalacaktır.
Pixels full izle imkanı ile kesintisizce seyredebileceğiniz bu filmde uzaylılar atari oyunlarının video yayınlarını keşfetmiş ve bu videoları da gerçek bir savaş ilanı olarak görmüştür. Böyle uzaylılar dünyaya hücum etmeye karar vermiştir. ABD Başkanı ise bu saldırılar karşısında çaresiz kalmıştır ve PAC-MAN, Galaga, Donkey Kong, Space Invaders ve Centipede saldırılarını engellemek için video oyunlarının kahramanlarından yardım istemiştir. Dünyayı kurtarmak için tek şans budur ve bu mücadeleye Teğmen Violet Van Patten de katılarak onlar için mükemmel ve benzersiz silahlar temin etmiştir. Hollywood’un birçok ünlü yıldızının rol almış olduğu bu filmi izlemek için sizler de hemen sitemizde yer alan Pixels hd izle seçeneklerinden son derece kolay bir şekilde yararlanabilirsiniz.
Sizlere en kaliteli full hd film izleme imkanı sunarken yorum kısmına bir teşekkür bırakmayı ihmal etmeyiniz :)
fullhdfilmizlesin.com iyi seyirler diler.
http://fullhdfilmizlesin.com/pixels-hd-izle-2015.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder