21 Ekim 2015 Çarşamba

Star Wars: Güç Uyanıyor - Star Wars: Episode VII - The Force Awakens Full izle 2015

Yıldız Savaşları 7 Star Wars Güç Uyanıyor
İşte yeni ve beklenen bir film: Yıldız Savaşları 7 Star Wars Güç Uyanıyor… İsminden de anlaşıldığı üzere bu film, Yıldız Savaşları Star Wars serisinin yedinci filmi olacak. Yedinci film, Güç Uyanıyor ismini taşıyor. Yedinci filmde yine sinema dünyasının yakından tanıdığı isimler görev alıyor. Star Wars 7’nin yönetmenlik koltuğunda J.J. Abrams karşımıza çıkıyor. Oyuncular arasında ise Daisy Ridley, John Boyega ve Oscar Isaac gibi birbirinden başarılı oyuncular var. Star Wars tecrübesi zaten ancak bu kadar önemli bir kadro ile devam ettirebilir. Dünya tarihinin gelmiş geçmiş en önemli filmleri arasında yer alan Star Wars filmleri, bütün dünyada, her sene milyarları aşan kişi tarafından izleniyor. Daha önce herhangi bir Star Wars filmini izleyen herkes, Yıldız Savaşları star wars 7 izlemeli.
Altıncı Filmde, Han Solo’yu Kurtarmanın Macerası İşlenmişti
Serinin altıncı filminde hep birlikte Luke Skywalker ve arkadaşlarının çıktığı yolculuğu izlemiştik. Bu yolculuğun tek nedeni, Han Solo’yu kurtarmaktı. Bu bölümde aynı zamanda Luke ve babası karşı karşıya gelmişti ve Luke, babasına insan olduğunu hatırlatmıştı. Bu filmde de benzeri kuvvette bir hikaye, Güç Uyanıyor ismiyle vizyona girecek. Yıldız Savaşları 7 Star Wars Güç Uyanıyor full izleyenler, bu kez bir baba ile oğul ilişkisine değinecek mi bilinmez fakat serinin yedinci filmi de, en az geride kalmış diğer filmler kadar yakından ve ilgiyle izlenecek.
Fragmanları Yüz Milyonlarca Kişi İzliyor
Efsane filmin fragmanları, daha sekiz dokuz ay önce internet ortamında paylaşılmaya başlandı. Filmin fragmanlarını bütün dünyadan yüz milyonlarca kişi izliyor ve yorumluyor. Filmin bu kadar geniş bir kitle tarafından takip ediliyor olması Yıldız Savaşları 7 Star Wars Güç Uyanıyor HD izlemek isteyenlerin bu isteklerine nasıl ulaşabilecekleri sorusunu gündeme getiriyor. Filmi online olarak, HD kalitesinde izleyebilmek için öncelikle filmin vizyon tarihi beklenmeli. Bu tarihten sonra, birçok online film izleme sitesi gerekli çalışmayı yapacaktır ve sizlere filmi full ve HD olarak göstermeye çalışacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder