21 Ekim 2015 Çarşamba

Creed: Efsanenin Doğuşu Hd izle 2015

Rocky Balboa Efsanesi Geri Dönüyor! 
Son çeyrek asrın en önemli kurgusal karakterlerinden bir tanesi olan Rocky Balboa efsanesi ilk defa 1976 yılında gündeme gelmişti. O yıldan 2006 yılına kadar altı filmle beyaz perdeye gelen Balboa, kısaca Rocky olarak tanınıyor. Sylvester Stallone'nin canlandırdığı efsane karakter, dünya ağırsiklet boks şampiyonudur. Rocky, seneler sonra yeni bir filmle izleyicilerine hitap etmeye hazırlanıyor. Bu kez Balboa, hayatını bir gencin yetişmesine adamış efsane bir boks antrenörü olarak karşımıza çıkacak. Rocky 7 izleyenler boksuyla tanıdığımız ve bildiğimiz Rocky’i bu kez kariyerini büyük ölçüde tamamlamış çok önemli bir antrenör olarak seyredecek. Rocky efsanesi, en son 2006 yılında vizyona girmişti. Aradan geçen on seneye yakın süre boyunca Rocky karakterinin ne yönde geliştiği ve nasıl bir hal aldığı izleyici tarafından merakla bekleniyor.Merak Gidermek İçin Beklenmesi Gereken Ay, Aralık Ayı
Bu merakın giderilmesi için beklenmesi gereken ay, Aralık 2015 olacak. 25 Aralık 2015 tarihinde vizyona girecek olan Rocky 7 bir kez daha Rocky hayranlarının gönlünü kazanacak. Rocky 7 full izlemek isteyenler, Rocky efsanesinden uzun bir süre ayrı kalmanın sıkıntısını çekseler de, Rocky 7 filmini uzun seneler boyunca tekrar tekrar izleyecekler. İlk altı filmin devamı olması planlanan filmde, Rocky bu kez boks başarılarının yanı sıra, eğitmenlik başarısıyla gündeme gelecek. Bütün servetini terk ederek iyi bir boksör olma yoluna çıkan genç bir boksör adayına, daha doğrusu Rocky adayına, asıl karakterimiz Rocky Balboa gereken özeni gösterecek ve onu çok iyi yetiştirecek.
Bir Gencin Yetişmesine Adanan Hayat
Boks gibi dövüş sporlarında, başarının gelmesini sağlayan en önemli kriterlerinden bir tanesi de karakter kalitesidir. Karakteri düzgün olmayan insanlar, boksta da başarılı olamaz. Rocky’i belki de bu nedenle seviyoruz. Rocky, biraz da duruşuyla izleyicilerin kalbini kazanıyor. Bu sefer Balboa’yı bir gencin yetişmesi için verdiği mücadele ile izleyeceğiz. Bu adanmışlık ruhu, Balboa’yı her seferinde bir boks efsanesi kılıyor. Rocky 7 HD izleyecek olanlar, Balboa’nın duruşuna HD kalitesinde bir kez daha şahitlik edecekler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder