28 Ekim 2015 Çarşamba

SUİKASTÇININ İNANCI – ASSASSİN’S CREED FULL İZLE 2016

Suikastçının İnancı – Assassin’s Creed filminin konusu oldukça başarılı bir hikayeyi ele almaktadır. Sitemiz üzerinde sizler için hazır durumda olan Suikastçının İnancı izle seçenekleri sayesinde anında izleyebileceğiniz bu başarılı yapıt bilim kurgu ve aksiyon türünde bulunmaktadır.
Filmin yönetmenliğini üstlenmiş olan isim Justin Kurzel olurken oyuncu kadrosunda ise Michael Fassbender, Marion Ctillard, Michael K. Williams, Ariane Labed, Jeremy Irons, Brendan Gleeson ve Denis Menochet gibi başarılı isimler yer almaktadır. ABD ve Fransa’da çekimleri yapılmış olan bu efsanevi film özellikle aynı ismi taşıyan oyun ile dikkatleri çekmiş durumda. Suikastçının İnancı izle seçeneğiyle hemen seyredebileceğiniz bu film gerçekten de çok konuşulmakta ve konuşulduğu kadar da izleyicileri etkileyecek gibi görünmektedir.
Daha önce 2009 ve 2010 yıllarında çekilmiş olan filmler ile zaten izleyicilerin beğenisini kazanmış olan bu film yeniden beyaz perdede karşımıza çıkacak ve filmin çıkış tarihi de 23 Aralık 2016 olarak belirlenmiş durumda. Yayınlandığı zamanlarda sitemiz üzerinden Suikastçının İnancı türkçe dublaj izleolanağı sayesinde tamamen Türkçe dublajlı bir şekilde izleyebileceğiniz filmde son derece sıradan bir barmen olan Desmond’un hikayesi konu edinilmiş durumdadır.
Desmond bir gün nedenini anlayamadığı bir şekilde kaçırılır. Onu kaçıran kişiler ise oldukça büyük bir şirkettir ve amaçları da Desmond’u Animus isimli üst teknolojiye sahip bir makineye bağlamaktır. Bu makine Desmond’ın birçoğunun suikastçı olan atalarına ve onların hafızalarına erişim imkanı sağlayacak. Kısacası Suikastçının İnancı izle seçeneği sayesinde sitemiz üzerinden hemen izleyebileceğiniz filmdeki bu makine hayati değer ifade edecektir. Desmond artık son derece ölümcül ve tehlikeli olan dövüş sanatlarına erişmek üzeredir. Elbette bu durum da Desmond’ı kaçırmış olan şirketin ciddi anlamda işine yarayacaktır. Sizler de Desmond’ın istemeden de olsa içine dahil olduğu bu aksiyon yüklü filmi sabırsızlıkla bekliyor olabilir ve film hakkında kafanızda oluşan soruların yanıtlanmasını isteyebilirsiniz. Ancak kısa bir zaman sonra sitemiz üzerinden Suikastçının İnancı hd izle seçeneği ile bu filmi yüksek kalite ile izleyeceğinizden emin olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder