29 Ekim 2015 Perşembe

DEADPOOL 2 FULL İZLE 2018

Deadpool 2 filminin konusu son derece ilgi çekici bir hikayeyi ele almaktadır. Deadpool serisinin ilk filmi yayınlanmamış olsa da şimdiden dikkat çekmeyi başardı ve müthiş bir kitleye ulaştı. Yalnızca fragmanlar ve film bilgileri mevcut olsa da izleyiciler Deadpool’u şimdiden aşırı derecede sevdi. Yayınlandığı zamanlarda sitemiz üzerinden Deadpool 2 izle seçeneği ile hemen izleyebileceğiniz bu film ilk filmde olduğu gibi büyük bir beklenti yaratmış durumda. Filmin yönetmenliğini üstlenmiş olan isim Tim Miller olurken başrol isminin Ryan Reynolds olması büyük dikkat çekmiş durumda.
Ayrıca oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler de Gina Carano, T.J Miller, Morena Baccarin ve Ed Skrein gibi başarılı isimler. Kısacası Deadpool 2 izle seçeneği ile sitemizden seyredebileceğiniz bu filmin oyuncu kadrosu son derece sağlam. Filmin senaryosuna imza atmış isimler ise Rhett Reese, Rob Liefeld, Paul Wernick ve Fabian Nicieza. Son olarak da filmin yapımcılığını üstlenen isimler Stan Lee ile Avi Arad. 2018 yılında beyaz perdeye adım atacağı tahmin edilen film merakla bekleniyor. Vermiş olduğumuz bu bilgiler ilk filmi yansıtıyor olsa da ikinci filmin de buna yakın bir şekilde olması bekleniyor.
Filmin ana karakteri olan Deadpool’dan biraz bahsedelim. Bu karakter ismine bakıldığında son derece ölümcül görünse de Ryan Reynolds’ın canlandırdığı Deadpool son derece esprili ve eğlenceli. Elbette sitemizden Deadpool 2 full izle seçeneği ile kesintisiz bir biçimde seyredebileceğiniz bu filmde Deadpool karakteri birçok aksiyon dolu maceraya atılıyor ancak film genellikle eğlenceli sahneler ile izleyicileri kendine hayran bırakmayı başarıyor.
Marvel dünyasının en sevilen karakterlerinden bir tanesi olan Deadpool her ne kadar belanın tam ortasına düşüyor olsa da hepsinin altından ustaca ve son derece keyifli bir şekilde kalkmayı başarıyor. Deadpool 2 izle imkanı sayesinde sitemiz üzerinden izleyebileceğiniz bu film hakkında söyleyeceğimiz diğer şey ise Deadpool karakterinin X-Men Origins: Wolwerine filminde karşımıza çıkan karakterden çok farklı olduğudur. Yani kafanızdaki Deadpool karakterini bırakın ve sadece bu filme odaklanarak filmin keyfini çıkarın. Yayınlandığı zamanlarda sitemiz üzerinden Deadpool 2 türkçe dublaj izle seçeneği ile tamamen Türkçe olarak izleyebileceğiniz bu film sizlere çok iyi gelecek!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder