7 Eylül 2015 Pazartesi

YOK ARTIK YERLİ FİLM İZLE 2015

Yok Artık konusu Taksici Fikret’in hikayesini ele almaktadır. Sitemizden de Yok Artık izle seçenekleri sayesinde keyifle seyredebileceğiniz bu filmde Taksici Fikret sabah akşam takside direksiyon sallayan bir şofördür. Ancak Fikret işini yaparken karşılaştığı maceralar ile izleyicilere “Yok Artık!” dedirtecektir.
İki kişinin aşkı arasında kalan Faruk, ehliyet almak için debelenen Asuman, kızı kaçırılmış olan Cenk, söylediği yalanlar ile başı belaya giren Semih ve sevgilisi hafızasını kaybettikten sonra ne yapacağını şaşırmış durumda olan Ceyda, Fikret’in karşılaştığı garip ama komik olaylar arasında yer almaktadır.Yok Artık hd izle imkanı sayesinde web sitemizden keyifle izleyeceğiniz Yok Artık filmi ile gülmekten kırılacaksınız.
Filmde özellikle Türk komedisinin son derece başarılı isimlerinin yer alması ve bir kadroda bu kadar fazla ünlü ismin olması filmi oldukça dikkat çekici hale getirdi. Sizler de bu filmi hemen Yok Artık full izle seçeneğine tıklayarak sitemiz sayesinde izleyebilirsiniz.
Sizlere en kaliteli full hd film izleme imkanı sunarken yorum kısmına bir teşekkür bırakmayı ihmal etmeyiniz :)
fullhdfilmizlesin.com iyi seyirler diler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder