15 Eylül 2015 Salı

TEENAGE MUTANT NİNJA TURTLES 2 HD İZLE 2015

Teenage Mutant Ninja Turtles 2 konusu oldukça uzun bir ara sonrasında 2014 yılında beyaz perdeye geri dönen dört ninja kaplumbağanın hikayesini ele alıyor. Serinin diğer filminde olduğu gibi bu dört ninja kaplumbağanın maceraları izleyicileri farklı dünyalara sürüklüyor. Teenage Mutant Ninja Turtles 2 hd izle seçeneği ile sitemiz üzerinden ulaşabileceğiniz bu film sizlere çocukluğunuzu tekrar hatırlatacak.
Serinin ilk filminde New York şehrinin eski parlak günlerinin geride kalışını ve şehrin Shedder nedeni ile bu durumda olduğunu izlemiştik. Bu nedenle usta Splinter tarafından yetiştirilen ve yeryüzüne hiç çıkarılmamış olan ninja kaplumbağalar Shedder ile savaşmak için harekete geçmiştir. Raphael, Donatello, Leonarda ve Michelangelo adlı bu dört ninja kaplumbağa sayısı artmış suç olaylarına ve masum insanların ölümüne engel olmak için Shedder’ı yenmeye kararlıdır.
Teenage Mutant Ninja Turtles 2 full izleimkanı ile sitemiz üzerinden kolayca izleyebileceğiniz serinin ikinci filminde de bu dört ninja kaplumbağanın soluksuz izleyeceğiniz macerası devam edecek. Bu filmde New York şehrini koruma hususunda çok daha deneyimli olan kaplumbağalar daha farklı maceralara sürüklenecek. Sizler de bu maceralara ortak olmak için hemen sitemizin Teenage Mutant Ninja Turtles 2 izle imkanlarından yararlanabilirsiniz.
Sizlere en kaliteli full hd film izleme imkanı sunarken yorum kısmına bir teşekkür bırakmayı ihmal etmeyiniz :)
fullhdfilmizlesin.com iyi seyirler diler.
http://fullhdfilmizlesin.com/teenage-mutant-ninja-turtles-2-hd-izle-2015.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder