5 Eylül 2015 Cumartesi

HİTLER’E SUİKAST – 13 MİNUTES TEK PART İZLE 2015

Hitler’e Suikast – 13 Minutes filminin konusu bir zamanların korkunç devi Hitler’e yapılan suikastın hikayesini konu ediyor. Hitler’e Suikast izle seçenekleriyle sitemizden izleyebiliyor olduğunuz bu film gerçek bir hikayeden tasarlanmıştır.
Nazi askerleri Polonya’yı işgal etmiş ve bu işgalden 2 ay sonra yani 8 Kasım 1939 tarihinde Nazi karşıtı tavır sergileyen marangoz Georg Elser, Hitler’in Münih şehrinde konuşma yapacağını öğrenir ve konuşmanın yapılacağı salona bir bomba yerleştirir. Bu kendi halindeki marangozun amacı ise Hitler ve Hitler yandaşı birçok adamın sonunu getirmektir. Hitler’e Suikast türkçe dublaj izle seçenekleriyle olayları tamamen Türkçe dilinde de izleyebileceğiniz bu filmde Georg ne yazık ki hedefine ulaşamamıştır.
Hitler ve yandaşları konuşmayı olması gerektiğinden erken bitirip oradan ayrılmış ve Georg’un planı da suya düşmüştür. Bu sırada yakalanan Georg günlerce işkence görmüş ve bu işkencelere daha fazla dayanamadığı için de düzenlemiş olduğunu suikastı itiraf etmiştir. Planının tüm ayrıntılarını anlatan Georg tek isteğinin daha büyük katliamları önlemek olduğunu söylemektedir. Sizler de bu buram buram tarih kokan ve dram dolu hikayeye ortak olmak adına hemen Hitler’e Suikast full izle seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.
Sizlere en kaliteli full hd film izleme imkanı sunarken yorum kısmına bir teşekkür bırakmayı ihmal etmeyiniz :)
fullhdfilmizlesin.com iyi seyirler diler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder