9 Eylül 2015 Çarşamba

OLUR İNŞALLAH İZLE 2015

Olur İnşallah filminin konusu son derece komik bir hikayeyi izleyiciye sunmaktadır. Sitemizin Olur İnşallah izle imkanları ile izleme şansına sahip olduğunuz bu film ile gülmekten kırılacaksınız.
Filmde bir televizyon projesi için Antalya şehrinde yer alan Göbelek Köyü’nü ziyaret eden belediye başkanı ve onun heyeti konu edinilmiştir. Ancak başkan köy muhtarından ve halktan olumlu bir yanıt alamaz. Bunun üzerine başkan ve heyet başka bir köy bulmaya karar vererek hazırlanmaya başlar.
Bu sırada cimri Kıllı Mustafa başkanın makam aracına çarpar ve işler karışır. Kıllı Mustafa arkadaşı Anten Osman ile başkanın kim olduğunu bilmeden heyete saldırır. Bu nedenle başkan çok sinirlenir ve köyden ayrılmaktan vazgeçer. Olur İnşallah Full izle seçeneği ile anında izleyebileceğiniz filmde başkan aracının masraflarını köyün karşılayacağını söyler ve köylü de para bulmak için çare aramaya başlar. Sonunda başvuracakları kişi çocukluğunu bu köyde geçirmiş olan Zeynep olacaktır. Sizler de bu komedi dolu hikayeye ortak olmak için hemenOlur İnşallah hd izle imkanından yararlanabilirsiniz.
Sizlere en kaliteli full hd film izleme imkanı sunarken yorum kısmına bir teşekkür bırakmayı ihmal etmeyiniz :)
fullhdfilmizlesin.com iyi seyirler diler.
http://fullhdfilmizlesin.com/olur-insallah-izle-2015.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder