9 Eylül 2015 Çarşamba

PARADİSE LOST – ESCOBAR KAYIP CENNET HD İZLE 2015

Escobar: Kayıp Cennet – Escobar: Paradise Lost konusu genç bir sörf öğretmeni olan Nick’in hikayesini ele almaktadır. Sitemiz üzerinden Escobar: Kayıp Cennet izle seçeneği ile izleyebileceğiniz bu gerilim ve romantik türündeki film sizleri son derece heyecanlandıracak.
Filmde Nick ve onun ağabeyi daha iyi bir hayat kurma amacı ile Kanada’dan ayrılarak Kolombiya’ya yerleşir. Burası tam bir kokain cennetidir. Nick bir süre sonra gittikleri kasabada Maria adlı genç ve güzel bir kıza aşık olur.
Biraz zaman geçince Nick bu kızın yoksullara yardım eden bir ailesi olduğunu öğrenir. Ancak bu yardımlar kokain sayesinde yapılmaktadır. Escobar: Kayıp Cennet full izle imkanı ile izleyebileceğiniz bu filmde Maria’nın amcası Pablo Escobar kokain sayesinde çok zengin olmuş ve yoksullara da bu şekilde yardım etmeye başlamıştır. Ancak Nick Maria nedeni ile bu çalkantılı yaşamın içine doğru çekilir hayatında ters giden şeylerin olduğunu çok sonra fark eder. Sizler de Nick’in bu heyecanlı hikayesine ortak olmak için hemen Escobar: Kayıp Cennet hd izle seçeneğine tıklayabilirsiniz.
Sizlere en kaliteli full hd film izleme imkanı sunarken yorum kısmına bir teşekkür bırakmayı ihmal etmeyiniz :)
fullhdfilmizlesin.com iyi seyirler diler
http://fullhdfilmizlesin.com/paradise-lost-escobar-kayip-cennet-hd-izle-2015.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder