16 Eylül 2015 Çarşamba

YILDIZ SAVAŞLARI BÖLÜM VII: GÜÇ UYANIYOR – STAR WARS: EPİSODE VII / THE FORCE AWAKENS İZLE 2015

Yıldız Savaşları Bölüm VII: Güç Uyanıyor – Star Wars: Episode VII / The Force Awakens konusu Star Wars serisinin yayınlanacak olan son filmidir. Serinin en son çekilen filmi yani altıncı filmi bundan 40 yıl önce çekilmiştir. Sitemiz üzerinden Yıldız Savaşları Bölüm VII: Star Wars 7 Güç Uyanıyor izle seçeneği ile soluksuz olarak izlenebilecek olan bu film Star Wars tutkunları için sabırsızlık uyandırıyor.
Star Wars serisinin altıncı filminde Luke Skywalker ile arkadaşlarının Han Solo’yu kurtarma amacı ile Tatooine’e yapmış oldukları yolculuk ve mücadele izleyicilere sunulmuştu. Ayrıca bu filmde oğul Luke Skywalker babası olan Darth Vader ile karşı karşıya da gelmişti. Seyirciler altıncı filmde tüm hikayenin sona erdiğini düşünmüş olsa da durum böyle değil. Yıldız Savaşları Bölüm VII: Star Wars 7 Güç Uyanıyor hd izle seçeneği ile en kaliteli şekilde izleyebileceğiniz bu filmde mükemmel hikayenin ve inanılmaz maceranın devam etmesi film tutkunlarını son derece sevindirmiş durumda. Bu filmde Harrison Ford Hard Han Solo’yu canlandırıyor. Filmin yönetmen koltuğunda oturan isim ise aksiyon ve bilim kurgu sinemasının yükselişe geçmiş olan ismi J.J Abrams oluyor. Sizler de <Yıldız Savaşları Bölüm VII: Star Wars 7 Güç Uyanıyor Full izleseçeneği ile bu maceraya ortak olabilirsiniz.
Sizlere en kaliteli full hd film izleme imkanı sunarken yorum kısmına bir teşekkür bırakmayı ihmal etmeyiniz :)
fullhdfilmizlesin.com iyi seyirler diler.
http://fullhdfilmizlesin.com/yildiz-savaslari-bolum-vii-guc-uyaniyor-star-wars-episode-vii-the-force-awakens-izle-2015.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder