2 Kasım 2015 Pazartesi

PAMUK PRENSES VE AVCI 2 – SNOW WHİTE AND THE HUNTSMAN 2 HD İZLE 2016

Pamuk Prenses ve Avcı 2 – Snow White and the Huntsman 2 filminin konusu aslında hepimizin bildiği bir masalı ele almış durumda. Sitemiz üzerinde yer alan Pamuk Prenses ve Avcı 2 izle seçeneği ile hemen izleyebileceğiniz bu film Pamuk Prenses ve Avcı filminin devam niteliğini taşırken film dram ve fantastik türleri içerisinde yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda oturan isim Frank Darabont olurken oyuncu kadrosunda da ilk filmde gördüğümüz isimlerden olan Charlize Theron ve Chris Hemsworth yer alıyor.
Ayrıca ilk filmde pamuk prenses karakterini canlandırmış olan Kristen Stewart’ın da kadroda yer alması bekleniyor ancak henüz kesin bir bilgiye ulaşılmış değil. Bunun yanı sıra sitemizden Pamuk Prenses ve Avcı 2 izle seçeneği ile seyredebileceğiniz filmin konusu da henüz açıklığa kavuşmadı. Ancak aynı ilk filmde olduğu gibi bu filmin de büyük bir ilgi ile karşılaşması bekleniyor.
Serinin ilk filminden bahsedecek olursak Charlize Theron tarafından canlandırılmış olan kötü kalpli kraliçe bu öyküde sonsuz güce sahip olmak istemektedir ve dünya üzerinde kendinden daha güzel olan tek kişiyi yani pamuk prensesi öldürmek için yetenekli bir avcıyı zorla görevlendirmiştir. Ancak kraliçe pamuk prensesin tüm insanlığı karanlıktan kurtaracak bir güce sahip olduğunun farkında bile değildir. Sitemiz üzerinde yer alan Pamuk Prenses ve Avcı 2 türkçe dublaj izle imkanı sayesinde tamamen Türkçe şekilde izleyebileceğiniz bu filmin bir önceki filminde kraliçe birden avcının ve pamuk prensesin iş birliği içerisine girdikleri görür ve bu kez savaş daha büyümüştür.
Artık pamuk prenses sadece halkını kurtarmak için savaşmaktadır. Bu etkileyici hikaye ile birlikte etkileyici oyunculukların da filmde bir araya gelmiş olması izleyicilerin filme hayran kalmasına neden olmuştur. Aynı şekilde sitemizden Pamuk Prenses ve Avcı 2 izle imkanı sayesinde izleyebileceğiniz filmin de bu denli etkileyici olacağı şimdiden konuşuluyor. İlk film ile yakalanmış olan başarının bu film ile daha da büyüyecek olması da dedikodular arasında. Sizler de yepyeni bir pamuk prenses hikayesine ortak olmak için hemen sitemizde hazır durumda bulunan Pamuk Prenses ve Avcı 2 full izleseçeneğine tıklayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder