10 Kasım 2015 Salı

CİN KUYUSU FULL İZLE 2015

ALLAH’A SIĞININ … CİN KUYUSU
‘ALLAH’A SIĞININ’ diye başlayan film cinlerin intikamından ancak Allah!a sığınarak kurtulabileceğimizin mesajını vererek başlıyor. Çok yakında cin efsun konularından beslenen bir Türk yapımı korku filmi ile daha buluşuyoruz. Çekerken ve yazarken bile korkutan bu filmlerin seyirci üzerindeki inanılmaz etkisini görmek yönetmeni senaristi tüm emek verenleri için çok başka bir deneyim olmalı. İnanan kesim arasında cinlerden korkmayan çokmaz bir kesim vardır. Bu nedenle çoğumuz cin filmlerinin isminden bile korkarız. O halde korku dolu bu anları birlikte yaşamak için sizde sitemizde CİN KUYUSU İZLE linkiyle bu paha biçilemez korku adrenalin ve heyecanı yaşamak için bir tıkla tüm bu duyguları yaşayabilirsiniz.

MURAT TOKTAMIŞ’DAN BİR KORKU FİLMİ DAHA…
Ülkemizdeki en büyük korku kaynakları her zaman Kur-an’ı Kerim ve Cin olmuştur. Korku filmlerinin diğer türleri nedense bizim ülkemizde çok fazla bir yer edinememektedir. Bunu gişede de görüyoruz. Cinlerin intikamını konu alan bu filmin yönetmeni Murat Toktamışoğlu da bu denemelere sahiptir. Ancak çoğunlukla Cin konusunu kaynak edinmiş filmlerde tanıdığımız Murat Toktamış bu kez yine yeni bir korku filmiyle seyircisini 6 Kasım’da beyezperdede buluşturacak. Bu korku filmini izleyebilmek için ve kanınızı donduracak ve hayretler içerinde bırakacak bu filmi kolaylıkla CİN KUYUSU HD İZLE özelliğiyle rahatlıkla izleyebilirsiniz.
VTR yapım tarafından gerçekleştirilen bu filmin senristliğinde de parmağı olan Murat Toktamışoğlu filmin her alanında yer almış ve büyük bir özveri ile bu film çekilmiştir. Murat Toktamış’ın filmlerde makyaja alternatif olarak zamanda kazanmak için daha çok görsel efektleri kullanması da filmlerini kendine özgü bir hale getiriyor. Her yönetmenin kendine ait bir rengi vardır. Bu nedenle bu filmde de Murat Toktamışoğlu’nun rengini göreceğiz. Bunu hep birlikte korku kategorisinde arşivlere girmeye hazırlanan CİN KUYUSU FULL İZLE linkiyle izleyebilir ve görebiliriz. Ayrıca korku severlerin beğenisine erişebilecek mi gişe de neler yapacak 6 Kasım’dan sonra bu soruların cevaplarını alacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder