15 Kasım 2015 Pazar

İ – LİVED TÜRKÇE DUBLAJ İZLE 2015

I lived filminin konusu son derece esrarengiz bir hikayeyi ele almıştır. Sitemiz üzerinde hazır durumda olan I Lived izle seçenekleri ile hemen izleyebileceğiniz bu film gerilim ve gizem türleri içerisinde yer almaktadır.
Filmde yirmili yaşlarında genç bir adam olan Josh Fosse hayatının ne yöne gittiğini bilmemektedir. Bu sırada internet üzerinde uygulamalar hakkında yorum yazarak para kazanmaya çalışan Josh eğlence için I Lived isimli bir uygulamaya yorum yapmaya karar verir. Sitemiz üzerinde yer alan I Lived hd izleolanağı sayesinde yüksek çözünürlükte izleyebileceğiniz filmde Josh’un hayatı bu uygulamaya girmesi ile değişir.

Hayallerinin kadını ile tanışır ve hayallerindeki işi de alır ve bunların uygulama sayesinde olduğuna inanmaz, uygulamadan çıkar. Ancak uygulamadan çıkması ile kazandığı her şeyi bir anda kaybeder. Tekrar uygulamaya girdiğinde ise uygulama ondan hiç de etik olmayan şeyler yapmasını ister. Bundan sonrasında Josh’un işi son derece zor olacaktır. Sizler de bu etkileyici ve gizemli hikayeye ortak olmak için hemen sitemizde bulunan I Lived full izle seçeneğine tıklayabilirsiniz.
Sizlere en kaliteli full hd film izleme imkanı sunarken yorum kısmına bir teşekkür bırakmayı ihmal etmeyiniz :)
fullhdfilmizlesin.com iyi seyirler diler.
http://fullhdfilmizlesin.com/i-lived-turkce-dublaj-izle-2015.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder