1 Kasım 2015 Pazar

ORMAN ÇOCUĞU – THE JUNGLE BOOK FULL İZLE 2016

Orman Çocuğu – The Jungle Book filminin konusu sımsıcak bir hikayeyi ele almış durumdadır. Sitemiz üzerinde sizler için hazır durumda bulunan Orman Çocuğu izle seçenekleri ile anında seyredebileceğiniz bu film macera, aksiyon, dram, fantastik ve aile türlerini içerisinde barındırmaktadır. Bu ses getiren filmi yönetmenliğini başarılı isim Jon Favreau üstlenirken filmin oyuncu kadrosunda yer alan tek bir isim vardır ve bu da küçük Neel Sethi’dir.
Filmde Neel Sethi dışında birçok kare animasyon şeklinde düzenlenmiştir ve bu karelerin seslendirmesi Scarlett Johansson, Ben Kingsley, Idris Elba, Bill Murray ve Christopher Walken tarafından yapılmıştır. Filmin senaryosu ise Justin Marks imzalıdır. Sitemizden Orman Çocuğu izle seçeneği ile hemen izleyebileceğiniz ve sinema dünyasının son derece başarılı isimlerini bir araya toplamış olan bu filmin çıkış tarihi ise 15 Nisan 2016. Özellikle çocuklu aileler için mükemmel bir seçenek olacak bu macera filmi mükemmel kurgusu ile göz kamaştıracak.
Sitemizde yer alan Orman Çocuğu türkçe dublaj izle imkanı sayesinde tamamını Türkçe seslendirilmiş bir şekilde izleyebileceğiniz bu filmde olaylar Mowgli adındaki küçük çocuk etrafında gelişecek. Mowgli ailesini kaybetmiş olan küçük bir çocuktur. Ailesini kaybetmesinin ardından ormana giden bu küçük çocuk vahşi ormanın derinliklerinde bir siyah panter, bir ayı ve kurt sürüsü tarafından yetiştirilir. Bagheera karakteri ise bu macerada Mowgli için tam bir akıl hocası olacaktır. Epik ve canlı aksiyon türlerinde yer alan ve sitemizden Orman Çocuğu izle olanağı sayesinde ortak olabileceğiniz bu öyküde kurtlar tarafından yetiştirilmiş olan Mowgli bu zamana dek evi olarak bildiği tek yeri terk etmek zorunda kalır ve böylece hem kendisini hem de hiç tanımamış olduğu dünyayı keşfetmek için yeni bir arayış içerisine girer.
Tüm bu mükemmel öyküyü ele alan film Rudyard Kipling imzalı çocuk romanından uyarlanmıştır. Disney tarafından da hayata geçirilmiş olan bu film özellikle çocukların ilgisini ciddi anlamda çekecek gibi görünüyor. Sizler de bu mükemmel filme sitemiz üzerinde yer alan Orman Çocuğu hd izle seçeneği ile ulaşabilir ve filme yüksek çözünürlük kalitesi ile ortak olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder