1 Kasım 2015 Pazar

KAYIP BALIK NEMO 2 – FİNDİNG NEMO 2 HD İZLE 2016

Kayıp Balık Nemo 2 – Finding Nemo 2 filminin konusu oldukça eğlenceli ve keyifli bir hikayeyi ele almış durumdadır. Sitemiz üzerinde yer alan Kayıp Balık Nemo 2 izle seçeneği ile beyaz perdeye adım attığı günlerde hemen seyredebileceğiniz bu film aile, komedi, macera ve animasyon türleri içerisinde yer almaktadır.
Filmin yönetmenliğini üstlenmiş olan isim ilk filmdeki gibi Andrew Stanton iken senaryo da Andrew Stanton, Victoria Strouse işbirliği ile ortaya çıkmıştır. Filmin seslendirmesini yapan isimler ise Ellen DeGeneres, Eugene Levy, Willem Dafoe, Diane Keaton ve Idris Elba olmuştur. Son olarak Kayıp Balık Nemo 2 izle seçeneği sayesinde hemen izleyebileceğiniz bu filmin yapımcılığını da John Lasseter ile Lindsey Collins üstlenmiştir.

Kayıp Balık Nemo izleyiciler ile ilk kez 30 Mayıs 2003 tarihinde buluşmuştu. Özellikle çocuklara ciddi anlamda hitap ediyor olan bu animasyon filmi büyük beğeni topladı ve yıllar boyunca izlenmeye devam etti. Özellikle özel tasarımı, etkileyici görüntü ve efektleri ile dikkat çeken bu film birçok kişinin favori filmleri listesine girerken yetişkinleri bile etkilemeyi başardı. Sitemiz üzerinden Kayıp Balık Nemo 2 türkçe dublaj izle olanağı sayesinde tamamen Türkçe dublajlı bir şekilde seyredebileceğiniz bu filmin kardeşi yani ilk filmde olaylar Nemo isimli küçük ve turuncu bir balık etrafında gelişmişti. Su altında son derece sevimli balıkların içerisinde yaşamını sürdüren Nemo büyülü dünyaya aşırı derecede merak duymaktadır ve bu dünyayı bulmak için yola çıktığında kaybolur. Nemo’nun babası ise her zaman yavrusunu korumak için hareket etmekte ve onun başı her belaya girdiğinde yanında olmaktadır. Bu kez gerçekten de kaybolmuş olan Nemo’nun peşine düşen babasını ve Nemo’yu bu yolda birçok macera beklemektedir. Ancak her zorluğa rağmen baba ve yavrusu sonunda kavuşurlar ve her şey yoluna girer. Sitemizden Kayıp Balık Nemo 2 izle olanağı ile izleyebileceğiniz film de bu anlatılan hikayenin devam niteliğini taşıyacak.
Kısacası Kayıp Balık Nemo yepyeni serüveni ile izleyicileri tekrar kendine hayran bırakacak ve yıllarca akıllardan çıkmayacak. Sizler de 17 Haziran 2016 tarihinde beyaz perdeye adım atacak olan bu eğlenceli animasyon filmini sitemizde yer alacak olan Kayıp Balık Nemo 2 full izle seçenekleri ile kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder