27 Ağustos 2015 Perşembe

Rüyanızda gördüğünüz renklerin anlamı ne Hayatınızı değiştirebilir.

Uzmanlara göre her birey rüyasında gördüğü şeyleri bir  kitapa veya internet sitesine sormakta. Ve rüyalar insan  üzerinde etki bırakıyor ki hayatının rüyasında gördüğü gibi olmasını istiyor veya yönlendiriyor. Bazı rüyalar var ki bilinçaltına işledikten sonra yani akşam veya gün boyu düşündüğünüz birşey yattığınız anda rüyanıza girebilir. Bazı rüyalarda vardır ki psikolojinizi açıklar yani ne durumdaysanız o şekilde rüya görürsünüz. Her rüya gerçek hayattan bir kesinti, yaşam şeklidir..

Rüyada görülen renkler ne anlam taşıyor?
Eğer rüyanızda bembeyaz veya gümüş rengini gördüyseniz kadınsı hislerinizin artacağına delalet eder.  Yani kadın rüyasında beyaz rengini gördükten sonra saf,temiz, aşk,barış gibi duygular ile beslenecek ve çevresindeki erkeklere daha fazla ilgi duyacaktır çünkü kadınsı duyguları bir hayli artacaktır..
Eflatun rengi ise hayatınızda
olumlu yönde bir etki ederken yeni bir haberin işaretcisidir. Veya birey rüyasında eflatun yada leylak rengini gördükten sonra bir arkadaş, dost aramaya başlayacaktır, özgüveninin yükseleceği anlamına gelmektedir.

Kahverengi hayatınızın tamamen değişeceği anlamına gelir ve toprağın rengidir. Duygusal anlamda farklılık gösterirken hayatınızda ki bir çok şeyi boşverip konforunuza düşkün hale geleceğinizin anlamını taşır.
Kırmızı; ateşin ve kadının rengi. Cinsel hayatınızda olan zevkin artacağına, tutkunun ve heyacanın artacağına delalettir. Veya ilerleyen zamanlarda eğer rüyanızda kırmızı rengi gördüyseniz büyük bir aşk yaşayacağınız anlamına da gelebilir veya öfkeli bir şekilde yaşayacağınız anlamına da gelebilir.
Enerjinin ve sessizliğin rengi mavi. Rüyanızda mavi rengi gördüyseniz huzuru, rahatlığı fiziksel anlamda rahatlamayı çağrıştırır. Veya bir ihtiyacınız var ise o ihtiyacın giderileceğinin anlamını taşır.
Pembe; pembe rengi bir çok şeyi anlatabilir. Bazen aşkı bazen hayatınızı ifade edebilir. Eğer rüyanızda pembe rengini gördüyseniz aşık olduğunuzun kişinin size de aşık olduğunu, romantik ve heyacanlı bir aşk yaşayacağınızı anlatır.

Alçaklığın ve rezil olmanın rengi kızıldır. Yani hayatınızda bir iş yapıyorsunuz ve sürekli olumsuz şeyler oluyor. Kişilere karşı negatifsiniz bunun nedeni rüyanızda gördüğünüz kızıl renk..

Bej; bej rengi eğer rüyada temiz bir halde ise çalıştığınız işte yükseleceğinize veya çalıştığınız işte başarıya ulaşacağınıza delalettir. Fakat bej rengi rüyada kirli bir halde ise sıkıntıya veya çaresizliğe düşeceğiniz anlamını taşır..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder