26 Ağustos 2015 Çarşamba

Oyun Bağımlıları Dikkat! Mahkemelik Olup, Ayrıldılar!

Almanya'da 2 çift sevgili,oyun bağımlılığı yüzünden mahkemelik oldu. Erkek arkadaşı, oyun bağımlılığı yüzünden kız arkadaşına ne yapsın istersiniz? Çayına ilaç koyup,bayılttı ve oyununa devam etti..

Son zamanlarda ve son 2 yıl içerisinde oyun piyasasının hızla gelişmesinden ötürü, erkek veya kız farketmeden bir çok kişi oyun hastası,oyun bağımlısı haline geldi.
Online yani çevrimiçi oynanan oyunlar daha çok bağımlılık haline getirirken, hastası olunan çevrimiçi(açık dünya) oyun sıralamasında ilk sırayı GTA 5 çekiyor. Oyun bağımlısı insanlar daha çok evde saatlerce oturup zorlandığı bölümü geçmek için veya oyun içerisinde yeni bir şeyler keşfetmek için saatlerini harcayabilirler, böyle olduğu için de yeni gelişen nesilin asosyal,dış dünya'yla alakası olmayan kişiler olarak yetişmesi işte böyle bazı sorunları ortaya çıkartıyor..

Almanya'da 2 sevgili, erkek arkadaşının oyun bağımlısı olması ile mahkemelik oldu. Kızın, erkek arkadaşı akşam evde rahat rahat oyun oynayabilmek için kız arkadaşının içeceğine ilaç katıp, bayılttı. O akşam boyunca uyanmayan kız,2. gün tekrar güçlükle uykusundan kaldırıldığın da; kız arkadaşının, erkek arkadaşını mahkemeye vermesiyle sonuçlandırıldı. Fakat kızın, erkek arkadaşı şöyle bir savunma yaptı; " İçeceğine kattığım ilacın zararlı bir etkisi yok sadece 2,3 damla uyku ilacı damlattım." şeklinde oldu. Davalı tarafın fazla dinlenmediği mahkeme de, hakimlerce kızın, erkek arkadaşına 500 euro'luk ceza verildi..

Mahkeme ardından 2 çift,başka sebeplerden dolayı ayrıldıklarını söyledi..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder